Hemsidan

Denna hemsida är den enda informationskällan på Internet för Granby Samfällighetsförening. Vi står inte bakom andra källor såsom facebook-grupper och liknande.

Inloggning

Inloggningen på hemsidan är numera personlig och den är knuten till medlemsregistret. Du loggar in med epostadress eller telefonnummer samt lösenord. Det gemensamma lösenordet för alla medlemmar som fanns på förra hemsidan är avskaffat.

Återställning av glömda lösenord kan göras direkt på hemsidan.

Logga in första gången

Från början finns det inget lösenord satt på ditt medlemskonto utan alla får börja med att sätta ett nytt personligt lösenord. Detta gör man genom att klicka på 'Glömt lösenord?' eller 'Kan du inte logga in?' som finns under 'Logga In'-rubriken. Följ därefter instruktionerna på sidorna. Detta fungerar endast om du har din epostadress angiven i medlemsregistret.

När du är inloggad så kan du administrera dina egna uppgifter i medlemsregistret. Det gör du genom att klicka Admin i vita boxen som finns längst upp på sidan och sedan Mitt Konto.

Webbadmin

För frågor om hemsidan, förslag eller hjälp med inloggning, kontakta ordförande.

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.