Arbetsgrupper

Styrelsen håller på att starta upp två arbetsgrupper och efterlyser personer som kan vara intresserade av att ingå i dessa. Arbetet man utför när man är i dessa grupper har samma värde som det jobb man utför på arbetsdagarna. Arbetet läggs då man har tid och möjlighet och är ett alternativ så man kan göra sina arbetstimmar, men helt utanför dom vanliga arbetsdagarna höst och vår.

Grupperna vi startar nu är:

1. Vägunderhållsgrupp - Denna grupp fokuserar primärt på att kontinuerligt fylla dom hål som blir i vår grusväg så att dom inte hinner bli så stora. Förslag på andra arbetsuppgifter är så klart välkomna.

2. Eldningsgrupp - Denna grupp ser till att hyfsat frekvent elda dom rishögar vi har, dels vid fotbollsplanen och nere vid badet.

Varje grupp bör ha någon form av ledare/samordnare som också kommunicerar med styrelsen. Finns det intresse att vara den personen så är det bara att anmäla sig frivillig.

Har du intresse att ingå i någon av grupperna eller har frågor så skicka mail till ordförande.

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.